Over Ons

OXIMOruitenwissers

Oximo Nederland Ruitenwissers

Oximo Nederland is dé Ruitenwissers Specialist in Nederland. De Ruitenwissers van Oximo worden vervaardigd inPolen.
Het bedrijf is ontstaan in 2009 toen grossiers geen correcte ruitenwissers konden bemachtigen voor het toen bestaande wagenpark.
Doordat Oximo actief was binnen de automotive bedacht zij voor haar klanten oplossingen.
Vanuit daar is Oximo Ruitenwissers ontstaan. Inmiddels is Oximo Ruitenwissers een leider in de auto-industrie en heeft zij het meest aantal referenties binnen de automotive branche.

Op de dag van vandaag is het merk Oximo in véél landen vertegenwoordigd.
Sinds November 2019 zijn de ”meest duurzame ruitenwissers ter wereld” ook in Nederland verkrijgbaar.
Onder de naam Oximo-Nederland zal ook het wagenpark in Nederland kennis gaan maken met dit Premium merk. Met de daarbij behorende voordelen voor haar klanten.

OXIMO-Nederland

Oximo-Nederland is een jong maar vooral dynamisch bedrijf dat zich richt op de Automotive markt.

Oximo-Nederland is zoals al gezegd sinds november jongsleden actief. Wij staan er voor onze dealers en onze wederverkopen. Wij denk graag met onze klanten mee. Of het nu gaat om een op maat gemaakte aanbieding voor onze dealers naar haar klanten of promotiematerialen / sponsoring.

Wij zijn een zeer gedreven team en zullen er gezamenlijk alles aan doen om u als klant zoveel mogelijk te kunnen ontzien. Door het gericht meedenken met u als klant zijn we in staat om gerichte aanbiedingen en behoefte te kunnen voorzien naar gelang u als grossier wenst.

Door de ontwikkelingen en onderzoeken naar verbeter mogelijkheden binnen de ruitenwisserbranche zich probeert te onderscheiden door kwaliteit ruitenwisser op de markt te zetten. Zijn de ruitenwissers van Oximo dusdanig ver ontwikkeld dat ze bewezen hebben ”de meest duurzame ruitenwisser ter wereld” En daarmee haar concurrentie achter zich laat.

Door samenwerking waardepropositie creëren voor de klant en daarbij ons klant te kunnen ontzien. 

A.J.M. (Alex) Boeren
Door de samenwerking aan te gaan met Oximo-Nederland, kan er gekeken worden naar wat voor u de beste oplossing is voor het bedrijf. Gezamenlijk kan er gekeken worden naar hoe zij Oximo het best aan haar klanten kan aanbieden. Zodat u als klant een waardepropositie kan leveren door maat werk.

De grossier hoeft op deze manier weinig te investeren maar profiteert wel van de loyaliteit van haar klant. Deze toegevoegde waarde kan voor onze klant meer omzet genereren. Deze samenwerking stelt ons als leverancier in staat om gerichte aanbiedingen en promotiematerialen te leveren naar gelang onze klant wenst.


Ons streven

Onze vaardigheden

Kwaliteit

Door het beste na te streven, met als doel de klant zoveel mogelijk te ontzorgen

Betrouwbaarheid

Door een correcte voorraad aan te houden en simpel bestelsysteem de betrouwbaarheid naar onze klant te vergroten

Accuraatheid

Gerichte activiteiten naar gelang de klant realiseren. en uitvoeren met als doel de waardepropositie te vergroten voor onze klant.

Automotive dekking 99%
Koffie drinken 70%
R&D 80%

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden